MyFitness

Sa oled ühe otsuse kaugusel oma eepilisest loost!

Tänases kirjatükis soovin Sinuni tuua otsuse fantastilise jõu. Soovin tutvustada kuidas üks otsus annab sulle vajalikud vastused, võimalused, aitab hirmuga võidelda ning aitab Sul kirjutada oma eepilist lugu nii treeningutel kui ka väljaspool.

Alljärgnevad 5 mõtet on mingil perioodil meil kõigil peast läbi käinud ning põhjustanud mõttepause, loobumist, ärevust või mõnda muud pidurdavaid tegevusi. Soovin järsu pidurduse asemel pakkuda Sulle võimalust edasi liikuda, tehes seda tervelt ja teadlikult. Kõik alljärgnev on käinud läbi korduvalt ka minu peast, kaasaarvatud perioodil kui tegelesin professionaalse spordiga ning kannatasin 14-aastat söömishäirete all. Tean väga hästi, milline jõud on ühel kindlal otsusel: jõud lõhkuda või jõud luua. See on just Sinule, kui oled alles treeningute peale mõtleja, algaja, edasijõudnud, kogenud jõusaali hunt või soovid koguda mõtteid enne mõne elulise otsuse tegemist. See on kõigile, kes vahel on endale öelnud:

1. “Ma ei tea kuidas ja kust alustada”

Ja see on täiesti OK! Kui oled jõudnud otsusele, siis tähendab see seda, et oled teinud valiku midagi oma elus muuta. Küsimusele “kuidas” ei olegi esialgu kõige tähtsam. Otsus ise tähendab kinkida endale kontroll ja vastutus. Samal ajal kaotades olukorra, kus Sa tunned nagu hõljuksid pidevalt teiste inimeste ja olukordade keerises suutmata ise midagi muuta. Meie, treenerid ja nõustajad hindame Sinu suurt sammu valiku suunas, mis viis otsuseni! Aitame Sul vastata küsimustele “kuidas”. Otsus aitab Sul leida vastuseid!

2. “Ma kardan alustada”

Ja see on täiesti OK! Me kõik alustasime ühel hetkel nullist, teadmata päris täpselt mis ja kuidas. Hirm näitab otsuse olulistust, näitab, et see on väärt proovimist! Hirmu taga on alati võimalused, millest Sa veel teadlik ei ole. Läbi uute ja tervete harjumuste lood Sa endale automaatselt uued tööriistasid astumaks hirmule vastu! See annab Sulle omakorda vabaduse proovida ja teha kõike mida Sa soovid, ilma et Sa kulutaks liigselt aega ja energiat hirmu peale. Meie, treenerid ja nõustajad oleme siin, et aidata Sul oma hirmudega tegeleda ning läbi selle leida ja kogeda oma tugevusi. Otsus toetab hirmu taga olevaid võimalusi!

3. “Mul ei ole motivatsiooni”

Ja see on täiesti OK! Motivatsioon tuleb ja läheb, see ei ole kunagi jääv. Otsuse langetamisel on motivatsioonil suur roll. Seda saab luua nii sisemise kui ka välimise jõu abil. Harjumuste loomine ning nende tugevdamine on see, mis Sind edasi viib. Kui on tehtud otsus, on ka võimalused. Meie, treenerid ja nõustajad, oleme siin, et aidata Sul kujundada elukvaliteeti parandavad harjumused. Otsus toetab motivatsiooni ja harjumusi!

4. “Ma ei tea kuidas edasi minna”

Ja see on täiesti OK! Tihti tekib olukordi, kui oled lõpuks ennast vanast mustrist ja harjumustest lahti võidelnud, kuid uusi ei ole veel omaks võtnud. See on uus territoorium, kus vanad reeglid enam ei kehti. Nendel hetkedel küsid endalt, kas see mida MINA täna teen, toetab MINU otsust? Kui jah, siis tead täpselt kuidas edasi minna. Sa ei pea teadma midagi, mida Sa õppinud ei ole. Meie, treenerid ja nõustajad, oleme siin, et Sind professionaalsete teadmistega toetada. Otsus annab vajalikud vastused!

5. “Ma kardan teha vigu”

Ja see on täiesti OK! Otsusega kaasnevad eesmärgid, tegevused ning uued otsused. Mõned neist on paremad kui teised. Vigu teha on inimlik ning (trummipõrin) tervitatav. Meie, treenerid ja nõustajad soovime tekitada Sulle turvalise keskkonna, kus vigade tegemist ei karistata, hinnata ega kritiseerita. Vastupidiselt me tervitame vigu, õpime ja parandame üheskoos. Otsus tervitab vigu!

Me tervitame Sinu otsust, Sinu küsimusi, Sinu hirme, Sinu vigu, Sinu rõõme ja julgust neid jagada. Me tervitame unikaalset Sind! Tere tulemast kirjutama OMA lugu, mis saab olema eepiline. Võta meiega ühendust ja hakkame looma!

 


Anna-Liisa on olnus spordi sees terve elu, nii noorsportlase, professionaalse võrkpalluri,treeneri, massööri kui ka nõustaja rollis. Nii peronaal- kui ka võrkpallitreenerina kannab ta endas kõiki neid väärtusi mida erinevad rollid on talle läbi elu pakkunud. Loe minust rohkem ja võta ühendust.

  • Autor:  Anna-Liisa Sutt.
  • Personaal- ja võrkpallitreener, kogemusnõustaja ja
    oma eepilise loo autor.
  •  Jälgi minu teekonda Instagramis.

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?