MyFitness

Seoses Vabariigi Valitsuse otsusega saame 18.01.2021 taasavada Harjumaa ja Ida-Virumaa klubid! Seega on kõik MyFitnessi klubid Sulle avatud, ootame Sind trenni! 

Võimalusi treenimiseks on palju:

  • Jõusaalid ja ujulad on avatud.
  • Saunad, SPA alad ja lastebasseinid on suletud.
  • Rühmatreeningute saalid on avatud iseseisvaks treenimiseks.
  • 1+1 personaaltreeningud jätkuvad – leia endale sobiv treener siit.
  • Lastehoiud on avatud.

MyFitness Rocca al Mare ja Ülemiste City ujulad on avatud allpool olevate reeglite järgi.

Ujulasse saab registreerida läbi broneerimisüsteemi. Ette broneerida saab 1 aja ja teise ajab saab broneerida vabade kohtade olemasolul kohapeal. Vaata täpsemalt ujumisraja reeglite ja broneerimise kohta sisekorraeeskirjadest.

Et kannaksid hoolt oma füüsilise ja vaimse tervise eest, on kõikide MyFitnessi klubidega liitumine kuni 31.03.2021 TASUTA! Liitu klubis kohapeal või kasuta online’s liitumiseks koodi: MyFitNY21

NETFIT jätkab treeningute ja broadcastidega! Tuletame meelde, et aktiivsele liikmele (kes pole treeningpausil) on NETFIT TASUTA! Seega saad treenida iseseisvalt klubis ja rühmatrennides osaleda edasi NETFITIS, kuniks rühmatrennid on taas lubatud. NETFIT platvormi saad sisse logida oma MyFitness iseteenindusparoolidega.

Hoiame klubi jätkuvalt turvalisena:

  • Järgime 2+2 reeglit!
  • Kanname klubis maski, välja arvatud treenides.
  • Desinfitseerime treeningvahendid enne ja pärast kasutamist.
  • Kehva enesetundega jää palun koju.

MyFitnessi sisekorraeeskirjadest leiad täiendavat infot kõigile piirangutega seotud küsimustele.

Trenn on tervis! Loodame, et jätkad aktiivse ja tervisliku eluviisiga!

Sinu MyFitness

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?