MyFitness

Koos MyFitnessiga ümber maakera!

MyFitnessi 10nda tegutsemisaasta puhul võtame ette vägeva eesmärgi! MyFitnessi töötajate ja liikmetega abiga tahame liikuda perioodil 13.08-06.10.2018 40 075 kilomeetrit ehk teha maakerale tiir peale! Kevadel sai kilomeetrite kogumisega tugev algus tehtud ja koguda on veel jäänud ainult 27883 kilomeetrit.

Projektis osalemiseks lihtsalt läbi endale meelepärane distants mõnel kardioseadmel, kus on võimalik kilometraaži mõõta või hoopis välitingimustes joostes , kõndides, ujudes, rattaga sõites – valik on Sinu! Lõpetades tee kardioseadme ekraanist või pulsikellast pilt, kus on näha läbitud kilomeetrid ja laadida see Instagrami. Oluline on lisada #myfitnesskm ja @myfitnesseesti ning tee enda konto avalikuks, et meie ka seda näeksime. Loe täpsemalt projekti kohta reeglitest.

Kõikide kilomeetrikogujate vahel loosime välja ka vingeid auhindu! Peaauhinnaks on GoTraveli 500 € kinkekaart!

Lisaks peaauhindadele loosime projekti jooksul mitmeid eriauhindu välja meie partneritelt. Jälgi jooksvalt infot projekti kohta kodulehel ja sotsiaalmeedia kanalites!

Tule ja anna oma panus, teeme koos ajalugu!

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?