MyFitness

MyFitness Madness Race: Keila on lõbus ja väljakutseid pakkuv takistusjooks, mis toimub 28. juulil 2018 Keila Terviseradadel!

Iga inimese elus peab olema vaheldust ja väljakutseid – muidu on elu lihtsalt liiga igav. MyFitness Madness Race on just selline takistusjooks, mis paneb Sind natuke proovile, tekitab Sinus positiivseid emotsioone ja esitab “mõned” väljakutsed. Ennekõike esitad need väljakutsed endale Sina ise!  Tähtis pole raja läbimise kiirus vaid see, et Sa lõpuni jõuad! Kui kahtled iseendas, siis kutsu sõbrad, pere või töökaaslased kaasa ja pange kokku oma tiim – koos on rajal kindlasti lõbusam ning on mida pärast üheskoos meenutada.

Sel aastal võimalus läbida kas 4km või 8km distants!

Meenutus eelmisest aastast:

 

MyFitness Madness Race naaseb juba järgmisel aastal. Registreerin enda MyFitness Madness Race: Keila 2019 võistlusele ennast siin:

MyFitness Madness Race: Keila 2019

MyFitness Madness Race sõbrad:

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?