MyFitness

Nike eesmärk on muuta sport Sinu igapäevaelu osaks, selleks pakuvad Nike Training Club (NTC) ja MyFitness sulle võimaluse (taas) käivitada enda liikumisharjumused.

NTC Challenge koosneb seekord mitmest mini-challengist, et saaksid valida just endale meelepärase ala ja 4 nädalat sellele NTC abiga pühendada. Kõik treeningud toimuvad valitud MyFitnessi klubides.

Reeglid on lihtsad: Iga challenge kehtib 4 nädalat, mille vältel on vajalik osaleda vähemalt 8 treeningus, et olla NTC challenge lõpetaja.

Igat challenge’i lõpetajat, kellel on ette näidata 8 templit enda valitud challenge’s, premeerivad Nike ja MyFitness ägedate auhindadega – Nike AirForce 1 ketsid, treeningsärk, personaaltreeneri konsultatsioon ja palju muud.

Valikutes on järgnevad challenge’id: Dance, Morning ja Abs, täpsem info siin:

MyFitness Rävala MyFitness Mustamäe MyFitness Tartu Kesklinn MyFitness Rävala
Nike Dance Challenge Nike Morning Challenge Nike Morning Challenge Nike ABS Challenge
24.10-20.11 31.10-27.11 31.10-27.11 21.11-18.12
Keisy Põldsam Kristiina Lauri Maarja Park Aigi Kõiv
Karina Alt Kadri-Liis Vähi Lene Vardja Keiu Pirnpuu
E: 19:00 E: 7:30 E: 6:45 E: 19:00
N: 18:45 T: 7:30 K: 6:45 N: 18:45
P: 17:00 N: 7:30 N: 6:45 P: 17:00
R: 7:30 L: 9:15
  • Pärast trenni annab treener osalejale templikaardile templi. Pärast valitud challenge’i lõpetamist saab lõpetaja 8 templi alusel kätte auhinna.
  • Magasid väljakutse alguse maha? – ole mureta, ühine poole pealt või liitu järgmise väljakutsega. Saavuta harjumus 4 nädalaga ja liigu edasi, saa teadlikumaks ning kutsu sõpru ka järgmisse väljakutsesse.

KUIDAS OSALEDA?

  1. Vali välja meelepärane MyFitnessi klubi ja challenge.
  2. Vaata treeningute kellaaegu MyFitnessi tunniplaanist.
  3. Registreeri ennast treeningule.
  4. Kui sa pole veel MyFitnessi liige, ole mureta, challenges saad osaleda ka 1 x pääsmega, mille erihind on 5 eurot. Pääsme saad osta enne treeningut klubist kohapealt. Mitteliikmena tundidesse ette registreerida ei saa ning saad osaleda vabade kohtade olemasolul.
  5. SAA OSA KÕIGE VINGEMAST TREENINGVÄLJAKUTSEST!

@esinduskauplusedtln @myfitnesseesti #myfitnesseesti #NTCeesti

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?