MyFitness

Kõik soodustused
Sport
Ilu/Tervis
Kultuur
Toitlustus/Majutus
Auto
  • Teater Ekspeditsioon

    MyFitness liikmekaardi ettenäitamisel teatri Ekspeditsioon piletid -23% soodsamalt.

    www.ekspeditsioon.com

    Loe edasi

    Teater Ekspeditsioon on inimesed, keda hoiab koos otsing ja soov süvenenult ning teatud põlemiskraadiga tegutseda ühise kunstiteose nimel. Ekspeditsioon on võimalus.

  • ERSO

    MyFitnessi liikmekaardi omanikele kehtib Estonia kontserdisaali kassas piletisoodustus -10% kõigile ERSO korraldatud õhtustele kontsertidele

    www.erso.ee

    Loe edasi

    MyFitnessi liikmekaardi omanikele kehtib Estonia kontserdisaali kassas piletisoodustus -10% kõigile ERSO korraldatud õhtustele kontsertidele (v.a koostöökontserdid). Täpsemat infot soodustuste kohta saab kassast või piletid@erso.ee

  • Freya Foodbar

    MyFitness liikmekaardi esitamisel Freya Foodbari menüü 10% soodsam.

    www.freyafoodbar.ee

    Loe edasi

    Freya Foodbar on tervislik lõunaröögioaas Ülemiste Citys. Me pakume täisväärtuslikku lõunamenüüd, külluslikku maitset ja kärmet teenindust sinu tegusal tööpäeval.
    Tehtud parimast värskest toorainest spetsiaalselt sinule. Võid olla kindel, et Freyast saad parima lõunaelamuse, mida tööpäeva keskel saada on.

    Näeme Freyas!

  • NANOASIA

    MyFitness liikmetele sooduskoodiga myfitness e-poes kõik tooted -10%. Alates 60 € transport tasuta!

    Sünnipäevakuul Nanoasia eksklusiivsele ”ilukomplekt” protseduurile -50% tavahinnast + 2 toote ostu korral -15% soodustus!

    www.nanoasia.eu

    Loe edasi

    Tervislikud ja ohutud, nanotehnoloogial põhinevad innovaatilised nahahooldusprotseduurid- ja tooted Lõuna-Koreast, mis on adapteeritud Euroopa näonaha jaoks. NANOASIA protseduurid on ilma stressi- ja vastunäidustuseta ning sobivad naistele ja meestele igas vanuses. Nähtav efekt peale esimest protseduuri!

  • Bellapierre Cosmetics

    -15% soodustust BELLAPIERRE toodetele e-poes koodiga myfitness või ametlikus esinduses. 60€ tasuta transport! Kõikidele MyFitness klubiliikmetele Bellapierre „Beauty Restart“ meigikoolitus TASUTA. Liikme sünnipäevakuul 2 ja enam Bellapierre toodete ostu korral -15% soodustust.

    www.bellapierre.ee

    Loe edasi

    100% mineraalne kosmeetika, mis toimib lisaks suurepärasele jumestusele ka nahahooldusena. Bellapierre tooted ei sisalda parabeene, talki, vismutit, sünteetilisi- ja säilitusaineid. Tänu sellele ei ummista jumestus poore ning nahk saab hingata. Kosmeetika sisaldab erinevaid toimeaineid, mis aitavad ravida põletikku ja aeglustada vananemisprotsesse. Aeg olla terve!

  • KSA Silmakeskus

    MyFitnessi klubiliikmele on protseduurieelne Flow 2.0 silmauuring -30% soodsam.

    www.ksa.ee

    Loe edasi

    Kui unistad miinusprillidest või kontaktläätsedest vabanemisest, siis KSA saab Sind aidata! KSA Silmakeskus on juhtiv silmakliinik Eestis, mis on spetsialiseerunud lühinägelikkusest vabastamisele puute- ja lõikevaba Flow 2.0 laserprotseduuri abil.

  • Genorama

    MyFitness klubiliikmetele on GutWell mikrobioomi test, sportlike võimete geenitest ja GeneWell geneetiline test Genorama e-poes -10% soodsamalt, kasutades sooduskoodi myfitness.

    www.genorama.com

    Loe edasi

    Genorama pakub tervise, toitumise ja spordiga seotud geeniteste. Testidega on võimalik kindlaks teha erinevate haiguste ja ülekaalulisuse tekkeriske ning toidutalumatuse riske. Samuti võib geenitestide tulemuste põhjal anda soovitusi toitumis- ja liikumisharjumuste muutmiseks või soovitusi spordialade valikul vastavalt oma personaalsele geneetilisele profiilile.

  • Poké Bowl

    MyFitness liikmekaardi esitamisel kõik Poké Bowl kausid -10% soodsamalt.

    Poké Bowl

    Loe edasi

    Poké Bowli on tervis kausis! Värsked kausid, mis valmivad kiirelt Sinu silme all ja mida on mugav take-away kausina kaasa võtta. Sisaldavad tasakaalustatud osadena süsivesikuid, rasvu ja valke ning annab palju vitamiine ja energiat pikaks ajaks ilma olekut raskeks tegemata. Ideaalne toit kiire eluviisiga moodsale inimesele, kes hoolib oma tervisest ja kvaliteetsest toidust.

  • Be More Superfoods

    MyFitness klubiliikmele -20% allahindlus kasutades ostu sooritamisel koodi myfitness20. Sooduskood kehtib tavahinnaga toodetele.

    www.bemore.ee

    Loe edasi

    Be More Superfoods pakub terviseteadlikele, enda eest hoolitsevatele, kiire elutempoga inimestele lahenduse, kuidas tagada päevane toitainete, vitamiinide ja mineraalainete kättesaadavus toidust võimalikult mugavalt ja efektiivselt. Be More tootesari esindab väga hea toiteväärtuse, vitamiinide ning mineraalainete sisaldusega supertoidupulbreid, millega rikastada oma toidukordi.

  • Nike Esinduskauplused

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel kõik tooted -10% soodsamalt.

    Nike Esinduskauplused

    Loe edasi

    Nike Esinduskauplused Tallinnas.

  • Sportland

    MyFitness klubiliikmetele liikmekaardi ettenäitamisel kõik täishinnaga tooted -5%.

    www.sportland.ee

    Loe edasi

    Sportland on Eesti suurim spordipoodide kett.

  • Lohesaba seikluslinnak

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel Lohesaba seikluslinnakus täishinnaga päevapilet -10% soodsam.

    www.lohesaba.eu

    Loe edasi

    Lohesaba seikluslinnakus leiavad tegevust kõik lapsed ja lapsemeelsed olenemata vanusest! See on just see koht, kuhu on hea tulla kogu pere ja sõpradega aega veetma.

  • Elamusgolfikeskus

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel Elamusgolfikeskuses täishinnaga üksikpilet -10% soodsam.

    www.elamusgolf.eu

    Loe edasi

    Elamusgolfikeskuses on 15 erineva  keerukusastmega minigolfirada, mis on varustatud automaatika ja eriefektidega. Keskuses on ka hubane baariala, VIP ruum, sünnipäevatuba ning suuremate ürituste tarbeks on võimalik reserveerida kogu keskus.

  • Hotell Spohia MyFitness

    Hotell Sophia

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel majutuse soodustus -10% letihinnast (broneerides hotellist telefoni või e-maili teel).

    www.sophia.tartuhotels.ee

    Loe edasi

    Hotell Sophia sobib nutika ja aktiivse elustiiliga inimesele, pakkudes kvaliteetset majutusteenust taskukohaste hindadega Tartus Lõunakeskuse juures.

  • Hotell Pallas MyFitness

    Hotell Pallas

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel majutuse soodustus -10% letihinnast (broneerides hotellist telefoni või e-maili teel).

    www.pallas.tartuhotels.ee

    Loe edasi

    Art hotell Pallas on 2020 aasta kevadel renoveeritud  kolmetärni superior hotell, mis pakub mugavat ja soodsat majutust Tartu südalinnas.

  • Vene Teater

    MyFitness liikmekaardi ettenäitamisel teatripiletid -20% soodsamad teatri kassas (v.a esietendused).

    veneteater.ee

    Loe edasi

    Vene Teater on Eesti ainus kutseline venekeelne teater, mille ajalugu ulatub 1948. aastasse.

  • Eesti Kontsert

    MyFitnessi liikmekaardi omanikele kehtib Eesti Kontserdi kassades (Estonia kontserdisaal, Vanemuise kontserdimaja, Pärnu kontserdimaja, Jõhvi kontserdimaja) piletisoodustus -10% (v.a koostöökontserdid). Täpsemat infot soodustuste kohta saab kassadest.

    www.eestikontsert.ee

    Loe edasi

    Eesti Kontsert on suurim kontserdikorraldaja Eestis, kelle alla kuuluvad kontserdimajad Tallinnas, Tartus, Pärnus ja Jõhvis!

  • Knockout.ee

    MyFitness klubiliikmele internetipoes kõik tooted -10% koodiga MyFitness.
    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel Tallinna poes kõik tooted -10% soodsamad.

    www.knockout.ee

    Loe edasi

    Poksi, MMA ja fitnessi spordirõivaste müügile spetsialiseerunud pood tervitab kõiki võitluskunstide ja poksi huvilisi kodulehel www.knockout.ee. Meie e-poest leiate laialdase valiku riietest ja varustusest kõige tuntumatelt kaubamärkidelt: Venum, Adidas , RDX, Everlast, Leone1947, King, Twins ja teised. Knockout.ee pakub kõige soodsamaid hindu Baltikumis.
    Pakume ka tootevalikut fitness ja bodybuilding harrastajatele tuntud ja usaldusväärsetelt kaubamärkidelt. Jälgime koguaeg uusi trende ja tooteid, mis on ka põhjus sellele, et meil ei ole regulaarset tarnimist. Niipea kui on midagi uut võitluskunstide tootevalikus, püüame selle ka meie online-kaupluse valikusse tuua.

  • Go Oil

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel Maximus sooduskaart tasuta. Maximus kaardiga on kütused soodsamad 7-10 senti/liitrilt vastavalt hetkel kehtivale kampaaniale.
    Vaata soodustusi ja soodsaid hindasid meie kodulehelt.

    www.gooil.ee

    Loe edasi

    AS Go Oil on Eesti kütuseturul tegutsev alates 2005 aasta maikuust. Eesti kütuse jaeturul on Go Oili näol tänaseks välja kujunenud kõrgeid väärtushinnanguid kandev kvaliteetne teenindaja ja liikumise võimaldaja jäädes samas kliendile jõukohaseks.

  • Ugala Teater

    MyFitness liikmekaardi ettenäitamisel teatripiletid -10% soodsamalt.

    www.ugala.ee

    Loe edasi

    Ugala teater on üks Eesti vanemaid kutselisi draamateatreid, mis loodi 1920. aastal.

  • Draamateater

    MyFitness liikmekaardi omanikele kuni nelja pileti ostmisel -10% soodustus. Pakkumine kehtib ainult teatri kassas.

    www.draamateater.ee

    Loe edasi

    Eesti Draamateater on Eesti suurim sõnateater, mis alustas tegevust 1920. aastal.

  • Nordic Hambakliinik

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel esmast konsultatsiooni, digitaalset panoraamülesvõtet ja kirjaliku raviplaani koostamist -50%. Esmane kosultatsioon ja selle juurde kuuluv sooduspakkumine kehtib kuni 31.12.2024. Ühtlasi kehtib -10% soodustus kõikidelt protseduuridelt (sh kirurgia, kroonimine jne).

    www.nhk.ee

    Loe edasi

    Nordic Hambakliinik on hambaravi täisteenust pakkuv kliinik Kalaranna kvartalis, mis on meedias tuntust kogunud kui paljude Eesti meelelahtustegelaste (lauljad, näitlejad), sportlased, poliitikud jne, eelistatuim hambakliinik. Meie juures saate abi kõikides hammastega seotud küsimustes – alates hambaravist ning lõpetades implantoloogia ning esteetiliste protseduuridega. Rõõmsa kohtumiseni!

  • Narva-Jõesuu SPA hotell

    MyFitness liikmekaardi esitamisel Spaa programm Fitlap menüüga (al 2 ööst) -10% soodustusega. Pakkumine kehtib broneerimiseks ja majutamiseks kuni 30.12.2024. Info programmi kohta leiad siit.

    www.narvajoesuu.ee

    Loe edasi

    Narva-Jõesuu Spaa hotell asub imekaunis kohas, kus looduse jõul on tervendav ning lõõgastav efekt.

  • Wellness Studio

    MyFitness klubiliikmetele on treeningvideod sooduskoodiga myfitness -20% soodsam.

    shop.wellness-studio.ee

    Loe edasi

    Pakume teile kaasaegsel tehnoloogial põhinevaid kehahooldusi ja meditsiinilisi esteetilisi iluhooldusi. Meie eesmärk on tuua teie ellu positiivseid elamusi ning olla kindel ja usaldusväärne partner. Hooldusi teostavad vastavad koolitused läbinud professionaalsed meditsiinitöötajad, kellele on väljastatud tunnistus hoolduse teostamiseks.

  • Grand Hotel Viljandi

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel majutuse soodustus -10% letihinnast.

    www.ghv.ee

    Loe edasi

    Viljandi elegantseim hoone valmis aastal 1938 ja sai endale nimeks Esimene Viljandi Esinduslokaal ehk EVE. Pärast põhjalikku uuenduskuuri avas hotell 2002. aasta mais uksed ja pakub nüüd taas EVEle ainuomast luksuslikku ööbimisvõimalust. NB! Soodustus kehtib vabade kohtade olemasolul.

  • Goldtime

    MyFitness klubiliikmele liikmekaardi esitamisel kõik tooted -10% soodsamalt.

    www.goldtime.ee

    Loe edasi

    Goldtime on kiirelt arenev Eesti suurim juveelikaupluste kett, mis pakub laias valikus kvaliteetseid ehteid ja kellasid. Pöörame alati suurt tähelepanu toodete laiale sortimendile, nii et iga inimene leiaks endale midagi meelepärast ja sobilikku, olgu selleks siis trendikas käekell, klassikaline kuldkett või viimaseid juveelitrende järgivad hõbedast kõrvarõngad.

  • Tallinna Maraton

    6.-8. september 2024. MyFitnessi klubiliikmele osavõtumaks sooduskoodiga MyFitigaTM2024 -20% soodsam. Maraton ja poolmaraton soodustus kuni 31.08.2024. Sügisjooks 10km soodustus kuni 05.09.2024. Registreerimine www.jooks.ee lehel.

    www.jooks.ee

    Loe edasi

    Tallinna Maraton on Eesti ja Baltimaade suurim rahva- ja tervisespordiüritus, mis toimub Tallinna kesklinnas.

  • LHV Maijooks

    18. mai 2024. MyFitnessi klubiliikmele osavõtumaks sooduskoodiga MyFitigaMJ2024 -20% soodsam. Sooduskood kehtib kuni 30.04.2024. Registreerimine www.jooks.ee lehel.

    www.jooks.ee

    Loe edasi

    LHV Maijooks on vaid õrnemale soole mõeldud jooksuüritus, mis toimub iga aasta mai kuus Tallinna Lauluväljakul.

  • Narva Linna Jooks

    31. mai-1. juuni 2024. MyFitnessi klubiliikmele osavõtumaks sooduskoodiga MyFitigaNLJ2024 -20% soodsam. Sooduskood kehtib kuni 30.05.2024. Registreerimine www.jooks.ee lehel.

    www.jooks.ee

    Loe edasi

    Narva Linna Jooks on Narva suurim jooksuüritus.

  • Endla Teater

    MyFitness liikmekaardi ettenäitamisel teatripiletid -20% soodsamad (v.a lastelavastused).

    www.endla.ee

    Loe edasi

    Endla teater pakub teatrielamusi igas vanuses ning maitsega publikule. Mängukavast leiavad endale sobiva need, kes otsivad õhtust meelelahutust või võimalust hingest naerda, vaadata midagi südamlikku, mõtiskelda, näha klassikat, elada kaasa põnevusloole jne. Endla teatrisse leiab alati põhjuse tulla ka kogu perega. Meie kogupere- ja lastelavastused on võitnud südameid nii Pärnus kui ka kaugemal. Endla teater ei luba endale puhkust ka suvel, mil mängitakse kogu repertuaari teatrimajas ning aeg-ajalt põnevates paikades linnas või maal.

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?