MyFitness

Kas Sina oled juba NETFITiga liitunud? Kui ei, siis nüüd on hea aeg seda teha, sest uut liitujat ootab 14 päeva TASUTA treeninguid ja edasiselt hind 9,95 €/kuu (tavahind 19 €). Kampaaniapakkumine kehtib kuni 31.05.2021. Tuletame meelde, et MyFitnessi aktiivsele liikmele sisaldub NETFIT treeningkeskkond juba liikmepaketis. MyFitnessi liikmed, kelle lepingud on peatatud, peavad NETFIT paketi aktiveerima iseteeninduses (kehtib tasu 9,95€/kuu).

Seega kui Sinu linnas ei ole MyFitnessi klubi või teatud põhjusel ei saa Sa klubis füüsiliselt treenida, on see Sinu võimalus osa saada MyFitnessi treeningutest! Treeni kaasa just Sulle sobival ajal ja kohas!

LIITU NETFITIGA

NETFIT pakub: 

  • Piiramatut ligipääsu rohkem kui 200 videotreeningule.
  • 4 erinevat treeningstiili treeninguid Strength, Cardio, Body&Mind ja Dance.
  • Iganädalaselt uuenevat videosisu ja LIVE treeninguid.
  • NETFIT Broadcaste – külas MyFitnessi treenerid, tuntud staarid ja aruteluks põnevad ja harivad tervise-, liikumis-, ja toitumisteemad.
  • Kvaliteetset Full HD videopilti – oled justkui ise treeningsaalis.
  • Võimalust treeninguid kaasa teha endale sobivast seadmest – televiisor, arvuti või telefon!

NETFIT kampaania tingimused:  

  • Kampaania kehtib 3.03.-31.05.2021 kõigile uutele NETFIT treeningkeskkonnaga liitujatele. Kampaania raames rakendub 14 päevane prooviperiood (kehtib ainult mitteliikmele) ja edasiselt erihind 9,95 €/kuu.
  • Eripakkumise raames muutub märtsis ka olemasolevate NETFIT lepingu omanike hind 9,95 €/kuu peale kuni 31.05.2021. Uus erihind kajastub märtsikuu arvel.

Kui Sul on tekkinud lisaküsimusi NETFIT keskkonna kohta vaata NETFIT KKK siit või kirjuta meile netfit@netfit.ee

Häid treeninguid ja näeme NETFITIS!

 

 

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?