MyFitness

Lisasime juurde treeningaegasid, et saaksid nautida ilusat vaadet ja samal ajal trenni teha. Igavad siserattatreeningud on nüüd ajalugu! Vaata treeningplaanist aegasid ja tule sõitma!

Igavad siseratta treeningud on nüüdseks ajalugu!

MyRide+ muudab spinningutunnid ainulaadseks ja meeldejäävaks. Treenige koos Tour de France radadel või avastage metsikut loodust Californias. Põnevust jagub nii täiesti algajatele kui ka spinnitreeningu andunud fännidele.

MyRide+ tunde on kolme eri tüüpi:

Live Coaching – Siseratta treener kombineerib soovitud maastiku ja muusika ning vastavalt sellele toimub ka treeningu ülesehitus. Võimalus valida rattasõiduks enam kui 100 erineva maailma sihtkoha vahel spordiklubi seinte vahelt lahkumata. Euroopa ning Ameerika looduslikud mägised sõiduteed vahelduvad kuvatavas pildis idülliliste metsaradade ning linnaruumi asiste jalgrattaradadega. Läbitakse tõeliselt kauneid vaateid ja paiku ühe treeningutunni jooksul, mis harilikult jäävad kättesaamatuks ka kõige suuremale rännuhuvilisele!
MySportif Virtual Coaching – Rattasõit taustamuusikaga maailma eri looduskaunites paikades koos virtuaalse treeneri näpunäidetega. Samuti eelnevalt programmeeritav ja töötab täisautomaatselt, seega suurepärane võimalus nautida rattasõitu iseseisvalt maailma eri paigus just sulle sobival ajal.
MyRide Virtual Coaching – Siserattatreening virtuaalse treeneri juhendamisel. Nii saab kasutada spinningusaali vajadusel isegi 100% ning 24/7 täiesti automaatselt toimivana, pakkudes rohkem klassikalisi juhendatud siseratta tunde erinevatel aegadel, mil just sulle sobib.
Tule, ühenda oma rännukirg tõelise pingutusega, mille käigus ei kulu mitte reisile plaanitud raha, vaid suur hulk kaloreid, millest ammu vabaneda oled soovinud!

Toimumisaegasid vaata tunniplaanist!

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?