MyFitness

Liitu kaalulangetusprogrammidega MyFitness Mustamäe ja Balti Jaama Turg spordiklubides!

Programmide kestus: 5.09 – 29.11.2019

Personaaltreener Kristiina Lauri ootab grupiga liituma kõiki neid, kes soovivad:

  • langetada kehakaalu ja muuta oma kehakoostist;
  • treenida ohutult ja eesmärgipäraselt;
  • saada tervisliku ja tasakaalustatud toitumise baasteadmised;
  • treenida lõbusas ja motiveerivas seltskonnas personaaltreeneri pilgu all!

Varalõunane grupp MyFitness Balti Jaama turul:

K: 11.45-12.45

R: 11.45-12.45

Hilislõunane grupp MyFitness Mustamäe klubis:

K: 14.30-15.30

R: 14.30-15.30

Õhtune grupp MyFitness Mustamäe klubis:

T: 18.30-19.30

N: 18.30-19.30

Treeningprogrammiga on oodatud liituma kõik, kellel on kogunenud kehale vähemalt 5-10 ülekilo ning soovivad personaaltreeneri pilgu all alustada oma kaalulangetusteekonnaga. Treeningud toimuvad vastavalt graafikule 1-2 nädalas ning kokku toimub sügise jooksul vähemalt 21 treeningut, mille hulgas ka 1 toitumisnõustamine esimesel nädalal.

Programm sisaldab:

  • ühiseid treeninguid ca 2x nädalas jõusaalis;
  • esimesel nädalat põhjalikku ülevaadet tervislikust ning tasakaalustatud toitumisest;
  • eesmärkide kaardistamiseks TASUTA kehaanalüüsi programmi alguses, keskel ning lõpus;
  • programmi edukal lõpetamisel kava iseseisvaks treeninguks.

NB! Trennist puudumisel ei kompenseerita puudutud tundi, kuid treener annab personaalse kava, mille järgi ise treenida.

Programmi eest tasumine toimub MyFitness Balti Jaama ja Mustamäe klubis kohapeal. Korraga tuleb tasuda 7 treeningu eest 126 eurot, mis teeb ühe treeningu hinnaks tavapärase 40 asemel 18 eurot. Mitteliikmele lisandub igal treeningul sissepääsu tasu 6,5 eurot.

NB! Gruppi pääseb vaid 4 osalejat.

Programmiga liitumiseks kirjuta: kristiina.lauri@myfitness.ee

 

 

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?