MyFitness

Cheerleading

CheerleadingCheerleading tantsutreening on 11-14-aastastele tütarlastele mõeldud treening, kus õpitakse show-, klassikalise ja loovtantsu elemente, lisaks arendatakse painduvust ning koordinatsiooni läbi akrobaatilise liikumise; valmistatakse ette esinemiskavasid ja käiakse esinemas. Treener Olga Lans.

MyFitness pakub Cheerleading treeningute külastajatele tähtajatut liikmelepingut maksumusega 32€/kuus.

Lepingut palume sõlmima tulla lapsevanemal, kes tasub edaspidi lapse treeningpaketi kuutasu. Kaasa palume võtta nii lapse kui ka lapsevanema isikut tõendava dokumendi. Cheerleading treeningpaketi kuutasu sisaldab vaid lepingujärgseid treeninguid. Lisatreeningud treeneri juhendamisel on lisatasu eest.

Paketi raames on lapsel võimalik klubi külastada kõikidel lahtiolekuaegadel. Lapse treeningpakett ei sisalda klubisse sissepääsu lapsevanemale.

Esmane proovitreening on TASUTA!

Treeningute toimumisajad:

Kolmapäeviti 15.30-16.30
Reedeti 15.30-16.30
TÄHELEPANU Riigi- ja rahvuspühadel tantsutreeninguid ei toimu, koolivaheaegadel treeningud jätkuvad.

TÄHELEPANU! MyFitnessi Huvikool “MyFitness Sport“ omab Haridus- ja Teadusministeeriumi koolitusluba vastavalt kantsleri käskirjale nr.1.1-3./17/114 alates 31.mai 2017.a., mille alusel kantakse alates 01.09.2017.a makstud kuutasud tuludeklaratsioonis koolituskulude alla ning sellelt saab lapsevanem tagasi tulumaksu osa. Tasutud maksed esitab Maksu- ja Tolliametile My Fitness AS.

Trennis näeme!
Sinu MyFitness

 

Küsimuste korral palume ühendust võtta järgmiste kontaktidega:
MyFitness Lasnamäe Virbi klienditeenindus tel 6006366, lasnamae@myfitness.ee

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

Teie isikuandmete vastutav töötleja on MyFitness. MyFitness töötleb isikuandmeid alati kooskõlas MyFitnessi privaatsusteatega, mis on kättesaadav https://www.myfitness.ee/ettevottest/oluline-info/privaatsusteade/

Sulge

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?