MyFitness

Seoses Vabariigi Valitsuse otsusega peame alates 28.12.2020 sulgema MyFitness Tallinna ja Viimsi klubid.

Kõik liikmelepingud on alates 28.12.2020 automaatselt peatatud kuni klubi taasavamiseni. Eraldi avaldust klubile selle kohta edastama ei pea.

Treeningutega saavad jätkata nende klubide liikmed online treeningute keskkonnas NETFIT ja seda kuutasuga 19 eurot kuus!

NETFIT pakub:

  • Piiramatut ligipääsu videotreeningutele.
  • Treeninguid 4 erinevas treeningstiilis – Strength, Cardio, Body&Mind ja Dance.
  • Iganädalaselt uuenevat videosisu.
  • Kvaliteetset Full HD videopilti – oled justkui ise treeningsaalis.
  • Live treeningud.
  • Võimalust treeninguid kaasa teha endale sobivast seadmest – televiisor, arvuti või telefon!

JÄTKA NETFITIS

Siit leiad täiendavat informatsiooni MyFitnessi liikmelepingute ja muude teenuste kohta:

  • Klubi sulgemise ajal liikmetasusid ei rakendata.
  • Detsembrikuu paketitasu arvega tekkinud ettemaks perioodi 28.12.2020-31.12.2020 eest tasaarveldatakse järgmise perioodi arvega peale klubide taasavamist. Tagasimakseid ei teostata.
  • Klubi sulgemise ajal liikmelepingutes muudatusi ei tehta (lepingu lõpetamine, treeningpuhkuse vormistamine, pakettide muudatused).
  • Liikmetel on võimalus kasutada NETFIT online treeningute keskkonda. NETFIT paketi maksumus on 19 eurot kuus. Juhul kui liikmel on tekkinud ettemaks perioodi 28.12.2020-31.12.2020 paketitasu eest, siis tasaarveldatakse NETFIT paketi eest tasumisele kuuluvad maksed ettemaksu ulatuses.
  • Liikmed, kellel on pangas vormistatud e-arve püsimakseleping, ei pea midagi muutma. Kellel on vormistatud püsikorraldus, neil palume see lõpetada, et ei toimuks automaatset makset.

Hoia kindlasti pilk peal MyFitnessi sotsiaalmeedia kanalitel ja kodulehel.

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Unustasid salasõna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?