MyFitness

Mängu „MyMove – iga treening loeb“ ametlikud reeglid

 

Mäng „MyMove – iga treening loeb“ (edaspidi MyMove) on 11.09.2017 – 10.12.2017 toimuv individuaalne treeningute väljakutse, mille korraldajaks on MyFitness AS spordiklubid üle Eesti (edaspidi Kampaania Korraldaja).

 

  1. MyMove mänguga liitumine

1.1 MyMove mängus saavad osaleda ainult MyFitness kehtiva lepinguga kliendid (v.a laste- ja noortetreeningute paketid). Mängus ei saa osaleda My Fitness AS-i töötajad.

1.2 Mänguga saab liituda alates 11.09.2017 ja seda vaid vastaval kampaanialehel, mis asub MyFitnessi iseteeninduskeskonnas.

1.3 Mängus lähevad arvesse rühmatreeningud, kuhu liikmed saavad broneerida ning lisaks ujula- ja jõusaalitreeningud (arvesse ei lähe nt ujumiskursused, kehaanalüüsid, personaaltreeningud jms erandid).

 

  1. MyMove mängus ehk väljakutses osalemine

2.1 Iga MyMove mängu registreeritud inimene peab tegema kokku 10 treeningut perioodis, sealhulgas vähemalt 4 MyFitness oma kontseptsiooni treeningut (MyBeat, MyFit body, MyFit abs või MyTabata – edaspidi eritreeningud). Kokku tuleb perioodis teha 6 tavatreeningute ja 4 märgistusega eritreeningut. Juhul kui eritreeninguid on perioodis tehtud rohkem kui 4, lähevad need tavatreeningute arvestusse. Samas perioodide üldstatistikasse loetakse nad ikka lisaks tehtud eritreeningute alla. 4 eritreeningut võib inimene valida oma äranägemise järgi, võib teha näiteks neli erinevat treeningut või neli korda ühte eritreeningut. Nimetatud eritreeningud on tunniplaanis eraldi märgistusega.

2.2 Mängu perioodid on:

11. september – 10. oktoober: „Sinu edukas algus!“
11. oktoober – 10. november: „Oled poolel teel!“
11. november – 10. detsember: „Lõpuspurt!“

2.3 Perioodi treeninguid teistesse perioodidess üle kanda ei saa.

2.4 MyFitness iseteeninduskeskkonnas saab inimene näha oma mängu seisu – mitu treeningut on puudu kümnest ja mitu eritreeningut on puudu ning mitu eritreeningud on perioodi jooksul kokku tehtud.

 

  1. MyMove mängu punktiarvestus

3.1  MyMove mängu punktiarvestus algab siis, kui inimene liitub mänguga (mitte varem kui 11.09.2017)

3.2  MyMove mängu punktiarvestusse lähevad:

– läbitud treeningud (iga läbitud treening annab inimesele 1 punkti)
– MyFitness kontseptsiooni treeningud ehk eritreeningud (iga läbitud eritreening annab inimesele 1 punkti)

  • MyBeat
  • MyFit body
  • MyFit abs
  • MyTabata

 

  1. MyMove auhinnad

 

11. septembril mänguga liitunud mängijate vahel loositakse välja 10 ÜLLATUSKINGITUST MyFitnessilt. Üllatuskingitused loositakse välja 5 tööpäeva jooksul ja võitjad kuvatakse MyMove võitjatelehel. Võitjatega võetakse ka personaalselt ühendust.

 

4.2. PERIOODIAUHINNAD:

I periood: „Sinu edukas algus!“, 11. september – 10. oktoober

  • POLAR pulsikell A370
  • 2x Sportlandilt 100 euro väärtuses krediiti
  • MyBody e-poe 50 euro väärtuses kinkekaart

II periood: „Oled poolel teel!“, 11. oktoober  – 10. november

  • Sportlandilt 300 euro väärtuses krediiti
  • Sportlandilt 100 euro väärtuses krediiti
  • Fitshop’i 50 euro väärtuses kinkekott
  • NIKE foamroll

III periood: „Lõpuspurt!“, 11. november – 10. detsember

  • NIKE treeningjalanõud
  • NIKE joogamatt
  • NIKE foamroll
  • 100 euro väärtuses Nocco ja Barebells tooteid

Perioodiauhindade loosimisel lähevad arvesse need inimesed, kes on läbinud MyMove mängus ettenähtud arvu treeninguid ja MyFitness kontseptsiooni eritreeninguid nimetatud perioodi jooksul.

 4.3 LISAAUHIND: POLAR pulsikell M430!

Lisaauhind loositakse välja kõigi perioodide peale kokku enam eritreeninguid (MyBeat, MyFit body, MyFit abs, MyTabata) teinud 10 inimese vahel. Loosimise tulemused teavitatakse MyMove kampaanialehel ning MyFitnessi FB-s, võitjaga võetakse personaalselt ühendust.

4.4 Kampaania perioodiauhinnad loositakse kümne tööpäeva jooksul pärast iga perioodi lõppu. Lisaauhind loostiakse välja 10 päeva jooksul peale viimase mänguperioodi lõppu.

4.5 Võitjate nimed avaldatakse MyMove kampaanialehel ja Facebooki lehel. Võitjatega võetakse auhinna üleandmiseks personaalselt ühendust 7 tööpäeva jooksul pärast loosimist.

4.6 Võidetud auhindu ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhindadega ega hüvitata auhinna võitjale auhinna maksumust rahas. Auhindade kättesaamisega seotud transpordikulusid vms kulutusi võitjale või tema esindajale ei hüvitata.

4.7 Auhinnad saab osaleja kätte oma koduklubist, MyFitness + paketi liige valitud MyFitness klubist.

4.8 Auhindu väljastatakse kuni 31.12.2017.

4.9 Auhinna vastuvõtmist võitja poolt loetakse ühtlasi ka loa andmiseks kampaania Korraldajale kasutada võitja nime meedias, reklaamides, PR-kampaaniates jms üritustel ilma võitjale täiendavat tasu maksmata ja vastavat kokkulepet sõlmimata.

4.10 Kampaania Korraldajal on ühepoolne õigus katkestada kampaania ja lõpetada auhindade väljaandmine juhul, kui on rikutud reegleid, või vääramatu jõu (force majeure) asjaolude ilmnemisel, teatades sellest kohe kampaanias osalejatele kodulehe ja sotsiaalmeedia vahendusel.

4.11 Kõik pretensioonid seoses kampaania korraldamise ja/või läbiviimisega tuleb esitada kirjalikult kuni 31.12.2017 MyFitnessile aadressil mymove@myfitness.ee märksõnaga “MyMove”. Pretensioonides peab olema toodud osaleja ees- ja perekonnanimi ning võimalike puuduste kirjeldus. Kampaania Korraldaja vaatab pretensioonid läbi 5 tööpäeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast ning teatab oma otsusest pretensiooni esitajale kirjalikult pretensioonis märgitud aadressil.

 

 

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?