MyFitness

MyFitness Weekend

Selle sügise vingeim trennipidu Tartus – MyFitness Weekend 05. november 2016 A le Coq Spordihallis

MyFitness Tartu tähistab oma sünnipäeva vinge trennipeoga Tartus 5. novembril A le Coq Spordihallis. Sind ootavad põnevad uued ja vanad lemmikud, särtsakad treenerid ja positiivsed emotsioonid!

Pilet  eelregistreerudes MyFitness liikmele 5€, mitteliikmele 8€. Kohapeal 12€ .

NB! Tallinlastele on meil hea uudis – see aasta viib MyFitness Weekendile Tallinnast MyFitnessi buss!
Bussipiletid on kõik välja müüdud!

Päevakava*:

  • 10.00 Registreerumine
  • 11.00 MyFit Body – Kristi Roosimägi, Eva Ottas
  • 11.30 Cardio Blast – Ralfs Upmanis ja Kaspars Ozolinš (LV)
  • 12.15 bodyART international system – Kristi Roosimägi, Inga Neissaar, Maigi Varusk, Rica Varul, Kristi Tiimann
  • 13.00 Roc’n’Core – Ralfs ja Kaspars (LV)
  • 13.30 Zumba – Evelin Sepp, Kertu Valjala, Kristi Möldri ja tiim
  • 14.15 Nike Training Club (NTC) – Sandra Raju, Britta Aduson ja tiim
  • 14.45 Yoga Water – Maija Meijere (LV)
  • 15.30 BodyAttack – Evelin Sepp, Jaanika Kaljuvee, Kadi Kuslap

 

MyFit Body – MyFitness kontsepttundide hulka kuuluv kogu keha treening, kus põhirõhk on lihasvastupidavuse arendamisel. Tund algab lühikese soojendusega, millele järgneb lihastreening, kus töötatakse läbi suuremad lihasgrupid ning pööratakse ennekõike tähelepanu lihastoonuse parandamisele. Treeningprogramm vahetub iga kahe kuu tagant.

Zumba – Ainulaadne tantsuline fitness-programm, kus Ladina-Ameerika rütmid ja lihtsad sammud loovad Sulle enneolematu trennielamuse. Zumba® on intervall-treeningu meetodil tantsutund, kus vahelduvad kiiremad ja aeglasemad rütmid, mille käigus vormime oma keha ja kulutame kaloreid nii, et ise ei märkagi!

BodyAttack – Vastupidavustreening, kus hoogsa muusika saatel sooritatakse mitmeid cardioharjutusi. BODYATTACK® on inspireeritud erinevatest kergejõustikuharjutustest nagu põlvetõste ning mitmed hüpped ja liikumised, et arendada kiirust, jõudu ja vastupidavust. Tunnis näitab treener nii lihtsamaid kui ka raskemaid harjutuste versioone. Korraliku pingutuse korral võib treeningus põletada kuni 700 kalorit!

bodyART international system – Robert Steinbacheri poolt loodud funktsionaalne keha&meele treening, kus harjutused on mõjutatud nii joogast, füsioteraapiast, erinevatest idamaistest võitluskunstidest, kui ka tavapärastest jõuharjutustest. Treeningus ei ole keerulist koreograafiat ega sooritata sammukombinatsioone.  Aitab samaaegselt suurendada nii lihaste jõudu ja vastupidavust, kui vabastada oma meeli ja sisemist jõudu. Treening toimub paljajalu.

Nike Training Club – Unikaalne treeningprogramm, mis viib Sinu treeningud uuele tasemele! NTC on rühmatreening, mis on inspireeritud spordist ja tippsportlaste poolt kasutatavatest harjutustest. Tegemist on kogu keha treeninguga, kus keskendutakse viiele põhikomponendile: ülakeha, alakeha, kerelihased, plüomeetria ja painduvus.

Cardio Blast – Kõrge intensiivsusega treening, mille põhirõhk on lihastoonuse ning vastupidavuse arendamisel. Inspireerivad treenerid esitavad väljakutse kõigile, kes tahavad ennast proovile panna!

Rock’n’Core –  Treeningprogramm, mis on spetsiaalselt loodud kõhu-ja seljalihaste treenimiseks. Intensiivse treeningu jooksul töötatakse efektiivselt läbi kogu kere keskosa, mis on vajalik kõikide keerukamate harjutuste õige tehnilise soorituse jaoks.

Yoga Water – treening põhineb intuitiivsel ja loomingulisel vinyasa-flow praktikal, mis on piisavalt väljakutsuv, et liikuda staatiliste positsioonide vahel, kuid samas piisavalt rahulik ja sujuv, et vabaneda igapäevasest tormamisest ning lasta meeltel lõõgastuda.

* Korraldaja jätab endale õiguse teha kavas muudatusi.

 

Bussiinfo:

Bussipileti hind on 9€ (lisaks tuleb osta siis ka ürituse pilet).

Buss väljub kell 8:00 Tallinna bussijaama esisest parklast (Lastekodu tn). Bussi esiaknal on MyFitness Weekendi silt. Hilinejad jäävad paraku maha, nii et palun ära jää hiljaks. Orienteeruv saabumise aeg sihtkohta on kell 10:30.

Tagasi Tallinnasse hakkab buss sõitma kell 16:30 ja jõuab Tallinnasse (Bussijaam) orienteeruvalt kell 19:00.

 

MyFitness Weekendil näeme!

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?