MyFitness

Vaimse tervise portaal Peaasi.ee kutsub kõiki liituma üleskutsega osaleda depressiooni kampaanias “Must lumi”!

Kampaania eesmärk on teadvustada depressiooni kui haigust, mida on võimalik ravida. Depressiooni all kannatab Eestis 5-6 inimest sajast ning paljudel juhtudel pole inimesed jõudnud abini.

Kutsume Sind osalema kampaania raames toimuvas depressiooni sümptomite testimises, mis on vabatahtlik ja anonüümne. Tulemusi kasutatakse vaid üldistatud kujul ning adekvaatse tulemuse saamiseks on oodatud end testima kõik inimesed, et depressiooni sõelküsimustiku DEPS abil saada teada depressiooni sümptomite esinemise kohta. Iga inimene saab enda tulemuste kohta personaalse tagasiside koos soovitustega tervise tugevdamiseks.

Test koosneb üheteistkümnest küsimusest ning selle täitmine võtab aega umbes kaks minutit. Testi saab täita ka nutitelefonist. Test asub siin: TEST

Iga inimese panus enda, oma lähedaste ning ka kolleegide vaimse tervise heaks on oluline, teadvustamine, märkamine ja hoolimine on depressioonist paranemise algus!

Igal aastal jääb vaimse tervise haigustest enim levinud depressioon ravimata 45000 inimesel. Õige abita jäänud depressiooni mõju meie ühiskonnas on laiem kui arvata oskame. Depressioon ei puudata ainult selle põdejat, vaid ka tema pereliikmeid, kolleege ja sõpru. Haigus tapab igal aastal Eestis rohkem inimesi kui hukkub liiklusõnnetustes – depressioon on suitsiidi suurim riskifaktor.

Palun anna oma panus! 

Lisainfot depressiooni kohta:

Mis on depressioon? http://peaasi.ee/depressioon/

Mis on depressiooni põhjused? http://peaasi.ee/miks-depressioon-tekib/

Mida depressiooni korral ette võtta? http://peaasi.ee/mida-depressiooni-korral-ette-votta/

Kuidas lähedase/sõbra/kolleegi depressiooni ära tunda ja kuidas toetada? http://peaasi.ee/kuidas-oma-lahedase-voi-sobra-depressiooni-ara-tunda/

Kuidas kuulata? http://peaasi.ee/kuidas-kuulata/

Kuidas rääkida oma vaimsest tervisest? http://peaasi.ee/kuidas-raakida/

Kuidas depressiooni ennetada ja vaimse tervist tugevdada? http://peaasi.ee/depressiooni-ennetamine/ ja http://peaasi.ee/tervislik-liikumine-ja-sport/

Millal pöörduda abi otsima, kuidas seda teha ja kes aitavad? http://peaasi.ee/millal-poorduda-abi-saama/

 

Sõber, ole terve!

Sulge

MyFitness uudiskiri

Liitu MyFitnessi uudiskirjaga ja oled alati kursis meie uuemate treeningute, klubi uudiste ja koostööpartnerite heade pakkumistega!

 

*Luban AS´il My Fitness mulle saadetavates e-kirjades kasutada jälgimispiksleid allolevatel eesmärkidel:
1. Kvantitatiivse info kogumise analüütilisel eesmärgil, hindamaks millise sisuga e-kirjad inimesi huvitavad, et vastavalt sellele kujundada e-kirjade sisu.
2. Kinnitamaks e-kirja kättesaamist, tõendamaks võimaliku vaidluse korral, kas isik on e-kirjas sisalduva info kätte saanud või mitte.

Tutvu meie privaatsusteatega.

Sulge

Logi sisse

Ei ole veel liige? Liitu!

Unustasid salasõna?